Skip to Content

Wie is Softica

Wie is Softica?

Softica is een associatie van 2 ervaren softwarespecialisten, die samen meer dan 60 jaar ervaring hebben met het maken van administratieve software. Dit zijn ze:

Freddy Dewulf

Freddy is een softwarespecialist, die al meer dan 30 jaar bezig is met boekhoudsoftware. Jarenlang werkte hij voor een aantal gedegen softwarebedrijven, waar hij zich steeds toelegde op het schrijven en verbeteren van boekhoudsoftware. Die kennis gebruikt hij nu binnen Softica om boekhoudings- en accountancypaketten te schrijven die zowel veelzijdig, alomvattend als gebruiksvriendelijk zijn. Gebruikssnelheid, doeltreffendheid en accuraatheid zijn zijn slagwoorden.

Francky Dufoor

Ook Francky is al een half mensenleven actief als softwareontwikkelaar. Hij legt zich al jaren toe op het ontwikkelen van allesomvattende bedrijfsbeheer paketten in de sfeer van Entreprise Resource Planning (ERP). Dit soort software omvat eigenlijk het hele administratieve verloop in zowel productie- als in handelsbedrijven.

Softica

Nadat ze eerst elkaars sterke punten gedurende een aantal jaren hadden kunnen leren kennen in het laatste bedrijf waar ze samen actief waren, sloegen Freddy en Francky in 2002 de handen in elkaar. Ze zetten samen Softica op, met de bedoeling een betere, flexibeler beheerssoftware te kunnen aanbieden aan de vlaamse KMO's en accountancy-kantoren.

Nu, meer dan 8 jaar later, zijn hun paketten uitgepuurd en gerijpd, en bieden zij een ongekende weelde van toepassingen aan, die ze allemaal vanaf nul ontwikkelden, en dus tot op de draad kennen. Dit geeft als enorme voordeel dat zij in een handomdraai de paketten kunnen aanpassen aan de specifieke eisen van hun klanten.Dr. Radut | page